- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Szerintem a terepjárós kerülgetésnek semmi értelme..se lassú se gyors autóval...
Azt egy az egyben kihagyhatták volna. K*rvára nem illik a játékba.
Mellesleg ha centizgetek és nem nyomom neki, akkor sose érem utol a következőt amivel ugye pontot vesztek...ha megnyomom valaminek neki megyek mert akkora óriási helyek vannak...akkor meg azért nem lesz pont..Szóval szar az az egész.

-
m3tr0
őstag
Mai adag is megvolt.
Jó ez..bár volt már verseny amit kb. 10 -szer kezdtem újra...
A terepjáró előzős verseny egy ordas nagy faszság...alád vágnak egy alap,lomha dögöt és előzzél..olyan úton ahol 2 autó alig fér el és a balfasz terepjárós is kóvályog a kibaszott úton...VICC.Van egy szűk francia szerpentines pálya...M1-es BMW-vel 15.ször indultam újra...vagy az AI lökött neki valaminek vagy szimplán ugyanabban a kanyarban törtem össze magam...megelégedtem a második hellyel.

Vannak érdekes dolgok, de végre volt zárt pályás rész is nem csak a szűk városi pályák.

-
m3tr0
őstag
Szerintem közel sem annyira rossz a Grid 2 mint ahogy azt elmondod.
Játszottam az első résszel is nem keveset, Xbox-on és Pc-n is.Ezt a részt én mediumon játszom, teljes törés mellett és szerintem sokkal nehezebb mint az első rész volt.
Gondolok itt a mások által említett szűkebb pályákra, durva kanyarokra és a rohadtul agresszív AI-ra.
Többször megesett,hogy fékezés után vagy az autó hátuljával vagy oldalával fogtam falat és restart lett mert nem tudtam egyenesen menni a kocsival.
Háromszor törtem totálkárra az autómat, ebből kétszer az AI rám húzta a kormányt de úgy tényleg idegből és kiforgatott a hegyi szerpentinen.
A kis geci. 
Még mielőtt bárki kikezdene,hogy mediumon is ekkora kihívás nekem ez a játék...
Csak leírom,hogy játszom más autós játékkal is ami az LFS.(kb. 7 éve)
-
m3tr0
őstag
Én is toltam egy keveset a játékkal.
Szerintem élvezetes, az irányítás elsőre kicsit fura, főleg billentyűzettel, de abszolút szokható.
Szerintem ez a nehezebb mint ez elődje, nem volt még olyan verseny ahol ne koccoltam volna valamit.
Mellesleg a törés és sérülések is jók, valóban lehet úgy nekicsúszni falnak,hogy az autó húzni kezd vagy defektet kap.Nálam nem volt jellemző a sínautózás, a hátsókerekes autóval körversenyen is figyelni kell, mert dobja a seggét ha nagyon odalépsz. Ha pedig keresztbe kanyarodsz igenis figyelni kell az ellenkormányzásra és,hogy utána ismét egyenesbe tudd hozni.
Persze az gázos,hogy a kilométeróra miket mutat..(160 -nal mész keresztbe..)
De ha attól elvonatkoztatsz teljesen élvezetes arcade autós játék.Kipróbáltam egy középmotoros autót is (Honda NSX) ezt drift módban és ezzel még nehezebb volt abszolválni a driftelést, valószínű a középmotoros mivolta miatt ezzel a második kanyarban simán megpördültem.
A grafika szintén jó, arról nem is beszélve,hogy nagyon jól van optimalizálva. (NFS-hez képest...maga a mennyország
)A konfigomon igaz 1280x1024-ben tökéletesen fut, bár igaz nem néztem meg a beállításokat, de elég magasra lehetett belőve..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Alkoholista nevelde
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest