- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
Én is toltam egy keveset a játékkal.
Szerintem élvezetes, az irányítás elsőre kicsit fura, főleg billentyűzettel, de abszolút szokható.
Szerintem ez a nehezebb mint ez elődje, nem volt még olyan verseny ahol ne koccoltam volna valamit.
Mellesleg a törés és sérülések is jók, valóban lehet úgy nekicsúszni falnak,hogy az autó húzni kezd vagy defektet kap.Nálam nem volt jellemző a sínautózás, a hátsókerekes autóval körversenyen is figyelni kell, mert dobja a seggét ha nagyon odalépsz. Ha pedig keresztbe kanyarodsz igenis figyelni kell az ellenkormányzásra és,hogy utána ismét egyenesbe tudd hozni.
Persze az gázos,hogy a kilométeróra miket mutat..(160 -nal mész keresztbe..)
De ha attól elvonatkoztatsz teljesen élvezetes arcade autós játék.Kipróbáltam egy középmotoros autót is (Honda NSX) ezt drift módban és ezzel még nehezebb volt abszolválni a driftelést, valószínű a középmotoros mivolta miatt ezzel a második kanyarban simán megpördültem.
A grafika szintén jó, arról nem is beszélve,hogy nagyon jól van optimalizálva. (NFS-hez képest...maga a mennyország
)A konfigomon igaz 1280x1024-ben tökéletesen fut, bár igaz nem néztem meg a beállításokat, de elég magasra lehetett belőve..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keychron egerek bemutatója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)A konfigomon igaz 1280x1024-ben tökéletesen fut, bár igaz nem néztem meg a beállításokat, de elég magasra lehetett belőve..