- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Volt frissítés?
-
boogie84
veterán
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ez lehetne definíció. Jól megfogalmaztad.

-
boogie84
veterán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Igazi versenypályán sztem simán be lehet kapcsolni az ütközést! Ott azért van olyan széles a pálya, és ha csak mi vagyunk akk nem olyan nagy gond az, mert így csak az idővel versenyzel...
Am ez a játék inkább káosz, mintsem verseny. Persze mennek, körözgetnek az autók, de h egymás mellett elmenjen valaki utcai pályán az kizárt. Inkább roncsderbi mint versenyzés...1-et nem próbáltam online, az milyen volt?
-
boogie84
veterán
Ha e két autó mindegyike a T3-ban van kategorizálva, akkor azonos feltételek mellett versenyeznek?

A Skyline alapból T2-es autó, de fel lehet húzni T3-ig.
Az NSX pedig alapból T3 kategória.
Feltételezem a Nismot nem lehet T3 csúcsáig felhúzni (mint jelenleg a T2 maximumon van), ergo a T3-ban a Nismo már lassabbnak számít.Kérdés h ez így van e?
(#1173) Chrys_: 4 dlc van hozzá
-
boogie84
veterán
Ezzel a Nismo GT-R-el többet vagyok két keréken mint négyen.
Érdekes h hogy képes egy csúsztatás közben két kerékre állni. 
-
boogie84
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
2 jó kérés!
-
boogie84
veterán
Ma végig játszottam a délelőttöt. Olyan fizikával ellentétes dolgot találtam, hogy a mókus belső íven megy, én meg külső íven húzok egy kéziféket, és külső íven elmegyek mellette.
Ezt a szart.... 
Azt vettem észre h ha Alfával kézifékkel veszem a kanyarokat, mintha gyorsabb lenne ,mintha nem csúszik az autó. -
boogie84
veterán
Grafikára egy szavunk sem lehet, kár vitatni. Szép a játék!
Az irányítást lehet felróni hibának, mert kb a hátsókerekes autókkal alig lehet menni normálisan, hozzáteszem egyenlőre csak az alap Dodge-ot,NSX-et, Mclaren MP4-et próbáltam. ( billentyűzet )
Nem próbáltam kormányt a játékhoz, de azt hiszem felesleges is lesz, mert olyan kanyarok vannak benne, amit billentyűzet ellenkormányzás (ami csak két gombnyomás) is alig lehet megoldani. Lehet h az én képességeim kevesek ehhez. Bááár -> belőttem egy T1 meccs után egy T3-at Honda NSX, és ott 2. lettem jól elhúzva a többi kacsázótól online. Valszeg AI ellen esélytelen lettem volna, mert azok ugye nem olyan gyakran hibáznak mint a mókus aki billentyűzettel püföli a gázt.
Pályák hangulatosak, DE olyan szűkek h a multi szinte idegeskedéssel telik.
Csinálhattak volna kicsit szélesebb pályákat h jobban elférjenek az emberek egymás mellett. Vagy lehet h csak az emberek számára szűk a pálya és a gumicsizmás paraszt csak azért is neked megy ha el akarsz mellette menni? Volt rá példa.Nálam elég gyakran kilép a játék magától. Ha valakit spektálni szeretnék akkor 100% h kidob. Nálatok működik?
Voice chat. Nálam egyszerűen nem lehet kikapcsolni, folyamatosan ad a mikrofonom.
Tudja valaki, h hol tudom kikapcsolni? Steamen már visszalőttem h csak akkor kapcsoljon miki ha gombot nyomok, nincs köze hozzá! Próbáltuk. Ötlet?Egyenlőre az irányítás az ami fájó pont. Az első részben simán lehetett menni a bitang erős hátsókerekes autókkal. Bízom benne h érkezik majd egy patch erre is.
-
boogie84
veterán
Öhm... amikor spektálok valakit a futam végén akkor kilép a játékból.

-
boogie84
veterán
Hogy tudom kikapcsolni azt h folyamatosan adjon a mikrofonom?

-
boogie84
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
Ha pestről rendelem akk 8K, és csak 1 dlc. Ezzel kb ugyan ott vagyok.
Ha kérhetném a kollégákat akinek megvan a játék, és ismerősnek jelölnek, dobjanak már egy üzenetet itt ph-n, csak h tudjam h nem egy orosz csóka szeretne steamszexet folytatni velem.
Köszi.Kérdés: Miért nem tudom aktiválni a két 576-tól kapott dlc kódot? Headstart-ot elfogadta, de azt írja nem telepíthető. Namost ha kijön, és én aktiváltam akk automatikusan letölti nekem??
-
boogie84
veterán
Gondoltam kipróbálok egy vagányabb járgányt. Mclaren MP4-12C GT3. Rájöttem h easy-n sem bírom megverni őket, nemhogy mediumon. A kezdős Ford Mustanghoz képest ez vezethetetlen. Néztem is egy nagyot, mikor elindult, sztem irányíthatatlan.
-
boogie84
veterán
Tartalmazni fog valamit az alap játék vagy csak a jogot h megveheted a dlc-ket?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Alkoholista nevelde
- AliExpress tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Érdekes h hogy képes egy csúsztatás közben két kerékre állni.
Ezt a szart.... 

Csinálhattak volna kicsit szélesebb pályákat h jobban elférjenek az emberek egymás mellett. Vagy lehet h csak az emberek számára szűk a pálya és a gumicsizmás paraszt csak azért is neked megy ha el akarsz mellette menni? Volt rá példa.