- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Felesleges ezen vitázni. Írod, hogy nem esik 30 alá az FPS és átlag 60 szokott lenni.
Nálam nem eshet 60 alá az FPS, mert az már túl alacsonynak számít nekem, pláne egy autós játéknál, ahol nagy szerepe van a reakcióidőnek. Igyekszem minimum 70 FPS-en tartani a játékot még videofelvétel közben is. Nálam ez Fraps-al nem ment. Lehet gyengébbek a videóim, de ez nem gép függő. A program nincs kimaxolva ilyen téren, de ki fogom azt is próbálni és teszek fel róla videót. -
privacy99
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
"Ja, most olvasom a "cuccaidat": AMD+ ATi páros!
Így már értem (mi lehet a probléma)!
"Netán arra gondolsz, hogy a Fraps nem szereti az AMD-t? Mert ha nem, jobb ha tőlem tudod, hogy az Ő gépe 6szor lenyeli keresztbe a Tiéd. Az a Matrix R9 280x egy vadiúj, közel csúcs kártya, a processzornak pedig 5 grid2 se jelentene túl nagy dolgot párhuzamosan futtatva..(én már csak tudom
)Ezért is elég fura, hogy ezt az erőművet megfogja a fraps, ott valami más lesz a szűk keresztmetszet.
Ui.: Az a gép már közel 300k-ba kerül.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így már értem (mi lehet a probléma)!
"