- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
zolisx4
üzenetére
Tudom, nem muszáj
Sőt kifejezetten jó ha a labdán ülök, csak tudod munakidőben 12-14 órát vagyok szinte megszakítás nélkül talpon és jó ilyenkor kicsit feküdni
BF3 multit és CS:GO-t így is gép előtt lehet csak tolni.
Nekem is ez tűnt fel a gameplayekből hogy tök jól fordul a verda billentyűzettel. A controller irányítással itt az a baj hogy nem lehet semmit állítani
Így nem tudod finomra venni és hosszú kis ívű kanyarokban elhúznak melletted. Lehet kipróbálom, csak a monitorom kisebb felbontású és csúnyább a képe 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Sőt kifejezetten jó ha a labdán ülök, csak tudod munakidőben 12-14 órát vagyok szinte megszakítás nélkül talpon és jó ilyenkor kicsit feküdni
BF3 multit és CS:GO-t így is gép előtt lehet csak tolni.
Így nem tudod finomra venni és hosszú kis ívű kanyarokban elhúznak melletted. Lehet kipróbálom, csak a monitorom kisebb felbontású és csúnyább a képe