Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
A GRID 1-be még mindig többen vannak, mint itt! GRID 1 szeró még mindig van, bármikor! nézd +, ha nem hiszed! Múló divat volt, persze, ami úgy néz ki, h tovább tart (mert még mindig tart), mint a GRID 2!
Vagy most akkor honnan kell nézni a "múló divat"-ot? 
Nonszensz, délben felmentem online playlist-re és 1-etlen árva szeró sem volt semelyik játékmenetben!!!
mindez a játék +jelenése utánszűk 3 hónappal!
Erre csak annyit tudok mondani: na hát LoL!!! És ezzel nem mi minősítjük a játékot!
Az 1-nek légpárnás volt a fizikája? Lehet! De hogy minden autónak driftelni kell, azt se hiszem!
A multi miben bír több tartalommal? global challenge? Na és? Akik fennt vannak a Friend List-eden, azokkal méri össze a teljesítményedet! Hurrá!

Mindenesetre a GRID 2, mint "divat" elég hamar el(-ki)múlt!

A csalókról: A GRID 1-ben is azért hagytam abba a multit! Privát
okkal sokkal nagyobb volt az élmény! A csalást sose értettem! Nagyon utána néz az ember, biztos rátalál, de minek?
Nekem azzal van tele a hócipőm, h tudom mit lehet és mit nem (most az 1-ről beszélek), és a mai napig +próbálnak +etetni. nem véletlen olyan hosszú a "Black List"-em Game Ranger-ben!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel i5 14400f Gainward RTX 5070 12Gb 32Gb DDR5 1TB SSD Gamer Pc Eladó!
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- S22 Ultra 512/12
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy most akkor honnan kell nézni a "múló divat"-ot? 
mindez a játék +jelenése utánszűk 3 hónappal! 
okkal sokkal nagyobb volt az élmény! A csalást sose értettem! Nagyon utána néz az ember, biztos rátalál, de minek?