- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Ott a Grid 1, játssz azzal, senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig a 2-vel kell. Ha olyan jó az 1 és olyan szar a 2, akkor a pajtásaid miért nem mennek vissza veled 1-ezni? Csak nagyon halkan kérdezem: netalán tán azért, mert a 2-vel is lehet játszani és élvezni?
Csak hangosan válaszolva...
Vannak sokan most is az 1-be...és lesznek is...
Lehet persze élvezni a 2-őt is..de mint az 1 esetében a Patch-és a mod reméljük sokat segít rajta....
(Bár én most teljesen hanyagolom) Tudod az a bibi,hogy sokan kipróbálják és félreteszik pár óra után és pampognak hol a kövi rész.....az 1-et is kijátszani minimum 200 óra...a 2 sem lesz kevesebb.Dea fő baj még mindig az..az 1 korszakalkotóan példás(és mint tudjuk egyedülálló is maradt) játék lett...a 2 max grafikai szempontból....a többi tulajdonsága meg inkább NFS széria....
Én is várom a mod-okat,meg a patchet,ha már megvettem,szeretném kijátszani...de erre egyenlőre nem alkalmas a játék.....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest