Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
- 

bci tag Üdv! 
 Az én 9800 prom hoz alkatrész kellene!
 Nevezetesen a kis pici de hosszúkás hűtőborda alatt megbúvó 4db nyolclábú ic de legalább a 4.
 Sajnos a borda lefeszegetésénél sikerült a legbelső ic tokozását kettészedni uh most bele lehet látni 
 Eléggé melegedett itt ez a rész azért gondoltam hogy rakokrá 1 nagyobb bordát éshát ez lett a vége....
 Namost a kártya ettől még működik csak mégjobban melegszik ez a rész, pontosabban tűzforró, valszeg az az ic kinyekkent és most a másik 3 még jobban le van terhelve
 A GPU órajelét kénytelen voltam visszavenni 320 ra és be van nyomva a v-sync, így nem hibázik, de a gyári órajelet nem bírja mert túlmelegszik ettől az egész nyák!
 Felírtam az ic-ken lévő adatokat is, ha segít majd elküldom.
 Előre is THX!
- 

Matthew őstag Nem is tudom. Nekem télleg elég sokban van, ha meg javíthatatlanok vagy teljesen használhatatlan akkor neked sem érne sokat. Ja azt elfelejtettem írni, hogy a két 9800-ason nem a gyári hűtés van hanem valami artic cooling féleség (amiből az egyik csapágyas). 
 Ha gondolod tégy egy ajánlatot priviben.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Erre pont nincs most szükségem.
 Erre pont nincs most szükségem.