Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
-
Narancs
őstag
Karácsonyi UP!
-
KINKY_007
aktív tag
Még megvan nálam, amit beszéltünk először időpont nem volt neme jó...
-
KINKY_007
aktív tag
Én ma csesztem el a 9800pro-mat: qrva nehezen jött le a gyári hűtés (kis pöcköket le kellett vágni), Zalman VF700 fel, erre mikor bekapcsolom kockás lett a kép-kb fele képernyőt látni. Club3d, dec2-ig volt garis... Jótanácsot, árajánlatot várok!
-
ReFleX®
tag
up!
-
ReFleX®
tag
up!
-
Narancs
őstag
up
-
ReFleX®
tag
up!
-
Narancs
őstag
up
-
Narancs
őstag
up
-
bci
tag
Üdv!
Az én 9800 prom hoz alkatrész kellene!
Nevezetesen a kis pici de hosszúkás hűtőborda alatt megbúvó 4db nyolclábú ic de legalább a 4.
Sajnos a borda lefeszegetésénél sikerült a legbelső ic tokozását kettészedni uh most bele lehet látni
Eléggé melegedett itt ez a rész azért gondoltam hogy rakokrá 1 nagyobb bordát éshát ez lett a vége....
Namost a kártya ettől még működik csak mégjobban melegszik ez a rész, pontosabban tűzforró, valszeg az az ic kinyekkent és most a másik 3 még jobban le van terhelve
A GPU órajelét kénytelen voltam visszavenni 320 ra és be van nyomva a v-sync, így nem hibázik, de a gyári órajelet nem bírja mert túlmelegszik ettől az egész nyák!
Felírtam az ic-ken lévő adatokat is, ha segít majd elküldom.
Előre is THX! -
Narancs
őstag
egy hónap van még, addig csak lesz...remélem.
Addig is up! -
Narancs
őstag
up
-
Narancs
őstag
up
-
ReFleX®
tag
up!
-
ReFleX®
tag
up!
-
ReFleX®
tag
up!
-
pink75
aktív tag
[link]
#25-öt nézd meg, lécci, szerinted ennek mi a baja? -
Narancs
őstag
UP
-
Matthew
őstag
Nem is tudom. Nekem télleg elég sokban van, ha meg javíthatatlanok vagy teljesen használhatatlan akkor neked sem érne sokat. Ja azt elfelejtettem írni, hogy a két 9800-ason nem a gyári hűtés van hanem valami artic cooling féleség (amiből az egyik csapágyas).
Ha gondolod tégy egy ajánlatot priviben. -
Matthew
őstag
Nekem lenne 2db 9800pro és egy 9600xt. Mennyit adnál értük? Nemtom mi a bajuk, se kép se hang...
-
ReFleX®
tag
up!
-
ReFleX®
tag
up!
-
ReFleX®
tag
Szóval minap sikerült szereznem innen fórumról egy hibás 9800pro-t ami kicsit játszadozott is velem, de ezért szeretek barkácsolni ilyesmikkel!
Hát mint kiderült a kártya vagy kontaktos vagy a mem hiba, mert egyszer megy a kártya hibátlanul minden probléma nélkül utána mintha lehaltak volna róla a ramok.., azért egy mem cserével azthiszem megpróbálkozom.
Amit keresnék, legelőször is gyári 9800pro hűtést, leginkább gecube vagy club 3d édekelne azokon viszonylag tűrhető a gyári kókány.
Másodlagosan pedig gpu hibás érsd ez alatt, gpu lesarkazás, ezüst paszta által rövidre zárás és még sorolhatnám a lényeg, hogy a mem hibátlan legyen rajta, bga tokozású kellene mindenképpen, ezért jöhet 9600pro-tól egészen 9800xt-ig kártya.
Hát lényegében ennyi!
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Van még One UI 8 a Samsung tarsolyában
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Erre pont nincs most szükségem.