Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
gr8tjoey #198 üzenetére
Természetes, hiszen a tested is egyfajta antennaként működik.
Persze, van egyfajta jelerősítés, de nem ilyen egyszerű a dolog.
Részemről a videó csak arról szól, hogy nahát, egy szál dróttal is működik. Hozzá kell tennem, igen pocsékul, a szabadban nagyon gyenge az a vétel, amit mutat. Ezzel nem fog autóban navigálni.
A rézcsíkomnál még nem találtam jobb megoldást, az működik is, most már rendszeresen használom a telót navigációra autóban. Érdekes, hogy az előző két telóm tökéletes volt GPS ügyileg, mégsem használtam .Ezt most csakazértisFelturbóztam kicsit a videómat :
w450 monopól antenna
Szobában ezt tudja. Kint a szabad ég alatt pedig brutálisan jó.Sokszor leírtam, NEM az antenna, NEM a chipset a ludas, hanem az egész konstrukció. Úgy képzeld el, mint a rosszul árnyékolt számítógépes hangszórót és/vagy telefont. Vannak olcsó, gagyi aktív szettek, aminek a közelében ha telefonálsz, kemény csipogást, zugást ad ki magából, ahogy közelíted hozzá. Ismeri ezt a hangot mindenki, szerintem. (Működik, nem? Ja, hogy így... kérem, ennyi pénzért...)
Na pl. a w450-nél és más óccsó telóknál hasonló a helyzet. Minél közelebb van az antenna a teló felületéhez, annál nagyobb a zavar/reflexió/interferencia. (ez is működik, nem? Gyengén, autóban nem használható, de hát kérem, ennyi pénzért... csak ezért sehol sem fogják visszavenni. Senki nem mondta, hogy tökéletes, csak azt, hogy van benne GPS vevő. Osztán, hogy' hogy működik, jaaaa kérem...)
Ahogy távolítod az antennát, egyből javul a helyzet.De jó lenne, ha más is próbálkozna - ésszel, nem csak vaktában - és akkor talán lesz valami megoldás, mert én már megmaradok a jól bevált rézcsíknál
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest