Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Drótszamár
üzenetére
Ezt azért nem értem, mert számtalanszor kapcsolódom olyan ideiglenes AP-hoz, amelyiken nincs internet -- pl. ESP-s devboardok, az SJCam 4000 wifi kamera, játékok... Mindig simán ment, sosem panaszkodott a telefon, hogy ez neki nem tetszik. Megcsináltam az aktuális műveletet, és visszaküldtem a LAN wifijére.
Most elvonultam jó messzire, ahová már semmilyen wifi nem ér el, és kértem a kamerára egy gyári visszaállítást. A kapcsolatfelvételre feldobta a négyjegyű eseti kódot, azt elfogadtattam vele -- és soha többé nem állt szóba a telefon a kamerával.
A wifis AP-ok listáján hol megjelenik, hol eltűnik, 2,4 és 5,8 GHz-en is.
A telefonos kapcsolat nélkül pedig nekem sajnos nem sokat ér a kamera.
Létezik Budapesten DJI szerviz, ahol ránéznének?
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest