Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
bandigyerek
üzenetére
Teljesen érthetetlen. Volt nálam a gopro13 vissza is küldtem. Gopro lenne a 3 gyártó közül az utolsó amit venném. Én mint átlag user semmi videó vágási képesítésem nincs, eszméletlen felvételeket lehet csinálni víz alatt a oa5-el D-logM-ben. Kell hozzá egy lut és rá kell dobni a kontrasztra. Már meg is érkeztél.Vagy ha sima normálba vesz fel az is jó.
Korábban linkeltem a videót. Ha kell feldobom a nyersanyagot vagy a vágott videót is amit YT nem konvertálr újra.Többször írtam, nappal már ha felhő van egyből jön a gopro képzaja és stabi problémája. A víz alatti zöldes színekről ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR - Új -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest