Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gangstagergo
üzenetére
oh kár azért, hogy eladtam fél éve, jó kis kontroller volt összességében
-
Nálam visszautalták Paypalra és Revolutra is, attól függ, mit hogyan vettem.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Na szuper.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Itt tudsz angolul chatelni velük:
[link]Írd le a gondod pár szóban, aztán next next amíg lent nem jelenik meg a chat.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
14 napig lehet visszaigényelni az árat, ha nem játszottál vele több mint 2 órát.
Stadia support:
[link] -
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
monitor fullhd
-
CCU-n PUBG-ztem eddig monitoron, de kipróbáltam laptopon és Chrome-ban, és érdekes, jobb a képminőség laptopon (ugyanazzal a külső monitorral persze)
Mindegyik LAN-on. CCU ilyen gyenge lenne? Másnál is ilyen? -
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Jah, elkezdett tegnap este sz.rakodni kábelen, előtte viszont laptopon wifin jó volt, gondoltam majd tesztelgetem, hol a gond, lehet a switch, amiből megy a kábel a CCU-ba...
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Tud amúgy wifit a CCU vagy csak LAN-on megy?
-
Amúgy tegnap jöttem rá, hogy a screenshotolás egyben játékállás mentés is
És meg is lehet osztani ezt az állást bárkivel, akinek megvan a játék.
Hitman 3 példa
https://stadia.google.com/capture/b7f663f1-0fe0-463d-8160-ab5c251785f3(nem működik a linkelés)
-
Tegnapi Destiny 2 játékosok száma:
• 275,000 on Xbox
• 355,000 on PlayStation
• 224,000 on Steam
• 5,390 on Stadia -
válasz
gangstagergo
üzenetére
próbáltam PS4 kontrollerhez és rendesen megfájdultak a hüvelykujjaim. kis kezem van és pont jó a méret nekem így.
-
Most érkezett meg a 22 fontos Chromecast, amit tavaly akcióztak. Jó kis cucc, kár, hogy itthon nem kapni tényleg. Hitman 3-at néztem, tűéles és folyamatos LAN kábellel. A Stadia kontroller is tök kényelmes, jó a fogása, kellemes rezgőmotor...
-
MS megvette az Activisiont, ennyit arról, hogy jön a COD és társai

-
válasz
üzenetére
Onlive bezárása után én nem bízok ezekben a szolgáltatásokban, főleg a Google-nél
Úgy bezárják egyik hónapról a másikra, hogy öröm lesz nézni. Szóval ne áldozzatok rá sok pénzt szerintem. Vagy úgy fogjátok fel, hogy ezt valamikor el fogják venni, de addig is a hobbidnak áldoztál... -
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Könnyű hozzászokni a jóhoz
Marhára zavart legutóbb, mikor 80gigát húzott le Steamen egy játék, te jó ég, gondoltam... Itt meg rábökök és már megy is. Na ezek után minden lassúnak tűnik, talán kivéve a Nintendo Switch, mert ott csak berakom a kártyát és go. -
válasz
SunMount3r
üzenetére
Logitech MX Anywhere 3 egérrel stadiázok és tökéletes nálam.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Szerintem vegyél új PC-t.
-
Még mindig sok a károgó és lenéző, pedig ki sem próbálták. Én mindig azt mondom, nézzék meg és kész. Ennél jobb, egyszerűbb cloud gaming nincs most sztem.
Én az Onlive-ot szerettem anno, de jól bezárták, még jó, hogy csak 2 gamem volt ott
Pedig jó szolgáltatás volt lassan 10 éve már az is.
Szerinem a Google is bezárhatja majd a Stadiát, de persze ne legyen így. -
válasz
gangstagergo
üzenetére
Max megveszed, 2 óra játékidő alatt szó nélkül refundolják. Ha úgy látod, hogy zavaróak a beszaggatások... PC-s verzió is ilyen állítólag, onnan jön a hiba.
-
-
Annyira leragadtunk itt azon, hogy nem megy valaki PC-jén a Stadia, holott az év legbénább marketingjét láthatjuk a Google Stadia csapatnál, hacsak nem trollkodni akarnak
Pedig vicces, még 10 napig röhöghetünk minden nap. Ugye 12 napig minden nap kiírnak valami akciót. Első napra sikerült kirakniuk Twitteren, hogy a Destiny 2 ingyenes (mindig az volt), ma meg hogy akciós az AC3 (már régóta akciós).
És a kezdés is jó volt, beleírták a legelső tweetbe, hogy ajándékozni lehet barátoknak, holott nincs ilyen feature még Stadián. Meg hogy napi dealek lesznek.
[link] Stadia ☁️🎮 (@GoogleStadia) / Twitter -
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nekem az Ezio éra volt az igazi, utána gyatra
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Miért utáltad a szériát?
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nemrég játszottam a Hitman 3-mal és néha homályosabb lett, szintén wifi. Megnézem majd kábellel, úgy emlékszem, hogy régen is kábellel sokkal jobb volt az egész. De valamit javítottak az egészen, vagy normalizáltak, mert nálam korábban wifivel rendszeres röccenések voltak, most semmi ilyesmi, folyamatos volt végig, csak nem tűéles.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen amúgy jelenleg Windows-on az Edge a legjobb erőforrást tekintve.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
A Google imádja a Chrome böngészőt, sztem sosem lesz dedikált app. Milyen böngészőben próbáltad? Edge? Chrome?
-
Hitman 3-at vettem meg a mostani akcióban és nagyon fura egérrel. Most épp nincs nálam kontroller, ezért rákényszerültem a laptop + egér kombóra
Nem is értem, hogy bírtam régen kontroller nélkül játszani. Bill.-en valahogy nehézkesebb kicsit, mert ugrálni kell a kezeddel a gombok között sokszor, a kontrolleren meg minden ott van rögtön. -
3. Kontroller vibráció. Ez a dolog most hogyan áll? Stadia vs 3rd party kontrollerek esetében?
PS4 kontroller vibrál, azt tudom.3/2.. Ez esetben lehet csatlakozni a GCTV-hez egyszerre két Stadia kontrollerrel vagy akár két darab PS4 DS4-el is?
iPaden játszottunk 2db PS4 kontrollerrel Mortal Kombat 11-et.4. Tudomásom szerint minden játék single vagy campaign módban játszható. Online multiplayer-en tudomásom szerint nincs. Ez a jövőben változhat? Mit lehet erről tudni?
Destiny 2 multiplayer, Rainbow Six Siege is multiplayer. -
Erősen gondolkodom a Cyberpunkon most a nagy akciózásban... Szerintetek jön még patch hozzá jövőre?

-
hm látom akciós a hitman3. vajon ps4-re vagy stadiara vegyem meg.. hitman2 már eléggé kifektette a ps-t anno

-
válasz
gangstagergo
üzenetére
thx be is huztam oket
-
válasz
gangstagergo
üzenetére
Valszeg noname indie játékok
-
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Olyanom nincs

-
válasz
gangstagergo
üzenetére
control? wow
-
válasz
gangstagergo
üzenetére
Ubisoft+ végre
-
válasz
gangstagergo
üzenetére
-
Na megjöttek az új akciók, lehet Sekirózni

-
válasz
gangstagergo
üzenetére
Amúgy tök jó, hogy van felhő meg streaming meg már lassan a Föld körül is internet lesz, de ilyen korlátozásokat hoznak. Semmi nem indokolja technikailag sztem.
-
Most a Ubisoft+ elérhető nálunk valami trükközéssel? Rákerestem, valaki úgy ír róla, mintha már elérhető lenne nálunk is.
-
Fú milyen vegyes
Ez a szép a streamelős gamingben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bocs, reddites link.