Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajosnagy17
senior tag
Én nem vagyok egy nagy gamer, de időnként egy órát játszani kikapcsolódásként nekem nagyon bejött a Stadia.
Az első premier után szereztem még kettőt, most már akárhol játszhat a család. TV,monitor, régi laptop szinte mindenhol kifogástalanul működik.A másik dolog, ami nekem bejött, hogy egy XBOX áramzabálóhoz képest jószerivel semmit sem fogyaszt.
2 PC egy XBOX simán megeszik 600wattot óránként. Szerintem csak, ha ezt veszem, szinte a játékot amit megveszek ingyen van számomra.Az igaz, hogy nincs annyi játék és az új AAA kategóriás játékok kicsit később jönnek, de azokért amúgy sem fizetnék 20000Ft-ot, inkább várok.
Kérdeztem a lányom és a fiam is, szerintük teljesen megfelelő a játékélmény.
Azt is szeretem, ha utazok, akkor egy Chromecast és egy gamepaddal semmi perc alatt kész minden. Szinte bárhol játszhatok.
A játékok közötti váltás semmi perc alatt megtörténik, nem kell hardware upgradellel foglalkozni, updatedelni a játékokat , minden helyetted megoldanak.
Ha van egy órám, akkor az alatt én játszani szeretnék és nem azzal tölteni az időm, hogy minden kész legyen, hogy játszani tudják.
Szerintem egy nagyon jó megoldás, azoknak akik nem profi játékosok és a pénz is limitált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Lightroom topic
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 6Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest