Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hepol
csendes tag
input lag az szerintem sincs már egyiknél se. De teszem hozzá, hetek óta csak a LOL-t játszottam GFN-en, ott viszont kb végig annyira vette vissza a felbontást, hogy az itemek leírását sokszor már nem lehetett elolvasni, ezért gondoltam, hogy tele lehetnek a szerverek, de sorban állni nekem se kellett(Ez így leírva eléggé ellentétes
) . Wifivel nyomom, de lag az tényleg nincs.Hozzátenném, hogy eléggé olcsó az nvidia megoldása még mindig. Ahhoz képest, hogy havi 4-6ezer forintos árat jósoltak az ilyen felhőjátékos előfizetéseknek. Helyette valami 1500 lett.
A másik a Stadia aki olyan promó akciókat szokott csinálni, hogy minden youtube előfizető amerikában(?) kap ingyen kontrollert chromecast ultrát vagy nemrég, a Cyberpunk mellé megkaptad ugyanezt, amit itthon azok is megkaptak, akik még régebben valami másik országból regisztráltak. Szóval csak figyelni kell, mert lehet lesz ilyen hazánkban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) . Wifivel nyomom, de lag az tényleg nincs.