- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
Ennél sokkal egyszerűbb, ha állam keres 27% + egyéb sápot rajta, az áruházlánc is szeretne legalább ennyit. Így lesz közel 60%-al drágább a nyugati nettó árhoz képest. Az ottani bruttó ár meg csak 19 vagy 20% ÁFA-t (orságfüggő) tartalmaz. De az ÁFA optimalizálás a németeknél is zajlik. Új telefont eladnak használt felújítottként és akkor csak különbözeti ÁFA-t tartalmaz.
-
devast
addikt
Ha az online értékesítésen próbálják behozni az országos fizikai áruházláncuk költségeit, azt megtehetik, de én (és gondolom sokan másik is) meg ebben nem fogok részt venni. Még szerencse, hogy kapitalizmus van, és verseny, így mástól is megvehetem olcsóbban az adott terméket. Voltam kapcsolatban anno importőrökkel, meg nagykerekkel, kb mindegyik úgy állt hozzá, hogy az ő monopóliuma a termék behozatala, ezért olyan pofátlan áron adja tovább, hogy csak pislogsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest