- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-08-11 17:42 Téma összefoglaló
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Mailboxde-re kértem szervizelt telefont, viszont UPS a következőt írja:
Your package cannot be delivered to a P.O. box. We're attempting to obtain an alternate delivery address.
Bautzen, GermanyMásnak volt ilyennel tapasztalata? Tudtommal sokan így intézték a gariztatást
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Igen, rájöttem hogy ami eddig egy DND gomb volt és azon belül adhattam meg időzítéseket, ahelyett most hozhatok létre annyi egyéni módot ahány időablakot megadtam, és persze a DND gomb is már nem egy nyomás hanem minimum 2. Ez is remek újdonság, a villogó videolejátszás mellett
-
tonyrulez
őstag
Lehet én vagyok tufa de hova tűnt a Ne zavarjanak mód időzítése? Csempéknél is lecserélésre került Módokra, ott a DND-n belül nincs semmi ilyen opció. Eddig be volt nekem állítva hétköznapra meg hétvégére is idősáv.
-
tonyrulez
őstag
Frissült a telefonom 15 BP1A.250305.019-re. Azóta videolejátszás közben néha egy rövid fade in-out-ot csinál, magyarul elkezdi elsötétíteni a képernyőt majd vissza (fényerőt nem vesz el, csak fekete filter kb. 40%-ig), folyamatos átmenettel. Teszi ezt MX Player-nél és Youtube-nál is. Nem tudok rájönni ez mitől lehet. Más tapasztalt ilyet?
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Google Fotókon azért lesz kissebb mert arra állítottad be. Lehet eredeti méretben is menteni.
Mivel nekem teljesen felesleges az 50Mpx, se nem nagyítgatok, se nincs olyan megjelenítőm ami 12Mpx-nél nagyobb felbontású lenne, ezért nekem bőven elég a 12Mpx kép, és legalább nem foglal annyi helyet. Majd ha mindennapos lesz a 8K TV/monitor, akkor talán átállok arra. -
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Most hogy jött a frissítés és ezzel az apponként különszedhető audio kimenet, hogy hol játsza le, nekem csak gondot okozott... Hátha más is találkozott vele és neadjisten megoldása is van: AntennaPod+Opel Astra J. Ha következő podcast epizódra lép, akkor az infotainmenten azt írja megállítva, közben a telefonon nézem megy a lejátszás, és nem is szól a telefonon, szóval valahova küldené a hangot. Autón hiába állítanám/indítanám el, nem érek el vele semmit. Telefonon szünet, folytatás, és szól a kocsin. Szerencsére zenelejátszónál nem kell ezt minden egyes zeneszám után eljátszani. De legutóbb a hívás sem csörgött ki, csak kijelezte a számot

-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Most tűnt fel: gyári kamera alkalmazással készített kép fájlnevében az időpont 2 órával korábbi (10:06-os kép fájlnevében ..._0806... szerepel). Ez ellen mit lehet tenni? EXIF-ben rendesen szerepel, fájlkészítés ideje is stimmel, de zavaró
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Akár adb segítségével van lehetőség a 3gombos navigáción felcserélni a vissza és alkalmazásváltó gombokat?
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
használt Pixel 8/8Pro-kat nézegetek hardveraprón, soknál írják hogy "Google garanciája" van. Ez pontosan mit jelent? Support leírás szerint 8a és újabbtól van Magyarországon szervíz, ergo a régebbi 8/8Pro nincs így fedezve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mikrotik routerek
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest