- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
Lassan egy hónapja használom, szerintem egy fantasztikus készülék. Az a user vagyok akinek jól jön a segítség, nem bánom ha az AI rakja rendbe a képet, mindig is lusta voltam utómunkázni vagy egyáltalán megtanulni komolyabb szinten ezt a dolgot, viszont sokat utazom és szeretek képeket csinálni.
A rendszer fluid, nekem ez fontos, a játékok beli teljesítmény nem releváns számomra, nem szoktam játszani. 128 gigát vettem, nem sokkal több lett volna a 256, de nem hiszem hogy gondom lesz, még mindig van 80 gb szabad helyem. Az e-simtől féltem, de furcsa módon az az érzésem, hogy az a szolgáltatás jobb és stabilabb amit azzal (spanyol digi) használok és nem a fizikai sim (magyar voda).
Árral kapcsolatban: 450 ezer stabil értékálló forintot nem adtam volna érte, sőt még a 999 eurónál is húztam a számat, de aztán akciós volt a helyi MM-ben, így gyári Google töltővel és egy masszívabb spiegen tokkal 900 euró volt kereken... (később vettem még spiegen fóliát és wireless - nem goggle - töltőt kb 35 euró körül) amiből azt akarom kihozni, hogy lehet repülőjeggyel és városnézéssel is beszerezhető más országból olcsóbban
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest