Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
juve600 #5156 üzenetére
Sokmiden nem változott az utolsó Pixelem óta
(ez a 2. Pixel 9 Pro-m). Ez egy olyan szerelem-utálom kapcsolat. Amiben biztos vagyok, hogy az iPhone-t nem tudom (még) elengedni.
Ami meglep, hogy még mindig nem stabil sok funckió, pl a Live translate az üzenetekben. Nem mindig ismeri fel, hogy németül írtak nekem és zavaró, hogy nem tudom neki elmagyarázni, hogy kapcsoljon be. Ha be is kapcsol pár dolgot nem ismer fel, hogy az német. Pedig a Promo Video-ban minden olyan tökéletes
Van még pár számomra zavaró apróság, de azt gondolom, hogy a Pixel 6 után kezdik szépen kicsiszolni az Android Material You-t. Még így is vannak bugok és fura beállítások vagy öregszem és már nem értem a modern UI-t. De vicces, hogy még vannak UI elementek a régi Material Android 8as korszakból vagy nem megjelenő beállítások amik csak idővel jelennek meg
De a listám még mindig hosszú, hogy mit szeretnék vagy mitől mászok a falra (at-a-glance), de alapvetően a telefon szép, gyors és teljesen rendben van minden
Ami nagyon szuper az a billentyűzet és a hang gépelés több nyelven. Az iOS itt egy lassú bugos csiga. Viszont a Pixelen olyan gyors, hogy valóban majdnem realtime és vált a nyelvek között akár mondaton belül is (Angol-német). Közben javít. Ez tényleg WOW. Imádom minden pillanatát használat közben. Ennek kellene minden telefonban alapnak lennie 2025-ben
És végre megértettem miért lett a Google Camera "lebutitva" azaz, miért került közelebb a Google Camera az iphone kamera képi világához és nem fodítva.
Az AI funkciók pedig tényleg kezdenek egyre jobbak lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő