Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bbendre

őstag

válasz juve600 #5156 üzenetére

Sokmiden nem változott az utolsó Pixelem óta :DDD (ez a 2. Pixel 9 Pro-m). Ez egy olyan szerelem-utálom kapcsolat. Amiben biztos vagyok, hogy az iPhone-t nem tudom (még) elengedni.

Ami meglep, hogy még mindig nem stabil sok funckió, pl a Live translate az üzenetekben. Nem mindig ismeri fel, hogy németül írtak nekem és zavaró, hogy nem tudom neki elmagyarázni, hogy kapcsoljon be. Ha be is kapcsol pár dolgot nem ismer fel, hogy az német. Pedig a Promo Video-ban minden olyan tökéletes :DDD

Van még pár számomra zavaró apróság, de azt gondolom, hogy a Pixel 6 után kezdik szépen kicsiszolni az Android Material You-t. Még így is vannak bugok és fura beállítások vagy öregszem és már nem értem a modern UI-t. De vicces, hogy még vannak UI elementek a régi Material Android 8as korszakból vagy nem megjelenő beállítások amik csak idővel jelennek meg :F

De a listám még mindig hosszú, hogy mit szeretnék vagy mitől mászok a falra (at-a-glance), de alapvetően a telefon szép, gyors és teljesen rendben van minden

Ami nagyon szuper az a billentyűzet és a hang gépelés több nyelven. Az iOS itt egy lassú bugos csiga. Viszont a Pixelen olyan gyors, hogy valóban majdnem realtime és vált a nyelvek között akár mondaton belül is (Angol-német). Közben javít. Ez tényleg WOW. Imádom minden pillanatát használat közben. Ennek kellene minden telefonban alapnak lennie 2025-ben

És végre megértettem miért lett a Google Camera "lebutitva" azaz, miért került közelebb a Google Camera az iphone kamera képi világához és nem fodítva.
    Az AI funkciók pedig tényleg kezdenek egyre jobbak lenni

Új hozzászólás Aktív témák