Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Drakmusz
üzenetére
Igen ez egy majd 1 éves bejegyzés, pontosan amikor még szórakoztam ezzel. Aztán rájöttem hogy hülyeség az egész mert nem lehet jó képeket lőni ekkora szenzorral.
Az egész onnan indult hogy az a véleményem ma tökmindegy milyen telefont veszek kamera miatt nem fogok telefont preferálni mert nem üti meg egyik sem a mércét nálam. Az hogy másnak igen az meg nekem nem releváns.
Pixel előnye számomra hogy nyers andorid van rajta, az egyszerű letusztult rendszert szeretem, Iphonért meg nem fizetek dupla annyit (SE-t hagyjuk merrt kb 10 éves kijelző, formavilág technológia).
Egyébként a Pixel 3a/4a mai napig a kedvencem, mert kicsi, könnyű, múanyag házas, fizikai ujjlenyomat érzékelős nem ez a fostalicska képernyős amit 5x kell próbálni feloldani. Készítik ezeket a nehéz házas divat telefonokat, közben az első lépés hogy beleteszed egy tokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csepy