Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laczkaba #486 üzenetére
Elég régóta benne vagyok ebben, kb minden második nokiával megjártam a szervizt (volt hogy negyedikre javították a hibát
) .
Régebben voltak a gyári garisok (amit vihettél nokia, sony, stb szervizhez) meg a gsm garisok (amikre szürkeimport miatt nem feltétlen vállalt garit a gyári szerviz).Namost a Pixel az gyárigaris mindenképp, vagy a nagyvizen innen, vagy azon túl.
Az akku csere nem gondolom hogy másfélhónapig tartana egy magyar szerviznek.A juzerek tutira küldhetik a gyártónak (egyik kolléga telefonja is most érkezett vissza), de bárki nyithat hibajegyet az imei alapján, azaz a legtöbb esetben két csomagküldés jelentősen jobban megéri, mint javítani. Pl egy kijelző hibát k..a élet hogy nem fognak megcsinálni egy gyárigaris telón, ha kevesebb mint 10.000-ből megjárja a gyári szervizt. Ő pont leszarja hogy 2 vagy 5 hétig nincs a juzernek teleronja.
De ha tudsz konkrét ellenpéldát Pixel telefonnal, az is jöhet
Ja, ne felejtsük ki az áfacsalásra épült boltokat, akik semmit nem csinálnak, esetleg visszaküldik hogy nem találták a hibát. Vagy át se veszik ha már végefelé tart a cég.
Vettem ilyentől is telefont. Miért? Olcsóbb volt mintha megveszem németből (jóval). Mi lesz ha baja lesz? Hát ugyanaz, postázom németbe.
Csúnya dolog 'támogatni' a vélhetően ilyen cégeket? Az, de a világbajnok áfánk és dilettáns gépezet tálcán kínálja ezeket.
Szerettem volna hivatalosan árulni a pixeleket, el se mondom milyen adó és járulék vonzata lett volna, mert siralmas. Nem is akarják hogy tisztán menjenek a dolgok, én meg belefáradtam hogy a magam módján harcoljak ezek ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő