Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Talán az egyetlen dolog ami nagyon zavar a Pixel telefonomban évek óta. Sajnos nem találtam rá megoldást, pedig akár egy widgettel is megelégednék az asztalon.
Végül én is vissza mentem az osztrák MediaMarktba a 9 Pro XL-ért.
Nálam egy 6 Pro-t váltott. Egyelőre nagy a szerelem. De ugyan akkor nem érzem hogy a telefon megér ennyi pénzt, főleg aki 8-asról upgradelne. Ha új telefon kell és szereted a Pixeleket, akkor a tradeIn bónuszokkal, meg a duplázos tarhellyel végulis nem volt rossz akció. Úgy fizettem kb 960-eurót az 512GB-ért. Papíron ez 1429 euró lenne a google storeban az akciók nélkül. (Ha a 6ost külön adom el, és szerzek valakitől valami éppen működö készüléket akkor egy jó 100 eurót még lehetett volna faragni az árból, de most a közelgő nyaralás miatt sürgős lett a dolog).Nálam a design teli találat, és nagyon fontos a telefon kinézete. A fogása nekem sokkal jobban tetszik mint a 6osnal. Nem szeretem az iPhone-t de a maga a készülék ház az új szériákon már évek óta tetszik.
Az ujjlenyomat olvasó klasszisokkal jobb, apróság de sokat tesz hozzá a mindennapi telefonhasználathoz, valszeg ha ezután kéne újra a 6ost használni nagyon zavarna.Amivel kicsit megszívtam a tradeIn-kor, bár valszeg én vagyok hülye, de mivel letörölték telefont meg leválasztották a google fiókot róla, ezért az új telefonnál nem mutatott elérhető backupot. Így mindent újra felkellett rakni, és mivel előre adod oda a tiédet, így vezetékes átmásolásra se volt lehetőségem. A fontos appokat persze lementettem előre, de a 60%-ának a nevére sem emlékszem mi volt fenn. Így naponta mikor kéne használnom valamit jövök rá hogy uhh, ezt is még felkell előbb installálnom. Ha tudom legalább pár képernyőképet lövök az applistáról.
Tokkal kapcsolatban annyit tudok elmondani hogy vettem egy gyárit hozzá, és bár nagyon minőségi darab, jól védi a telefont (nem teszteltem még szerencsére), viszont eszméletlen nagy lesz tőle a készülék. Amúgy sem kicsit, de így már igazi péklapát. Ezek után ha az első leejtésnél összetörik majd akkor nagyon mérges leszek, mert most úgy használom hogy elfogadtam a péklapát méretet cserébe a jó vastag védelemért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csepy