- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
tomboy0013 #8005 üzenetére
Az a baj a tárcsázóval amit már néhány hete itt jeleztem, hogy nagyon sz@r irányba mennek. Nekem tökéletesen megfelelt a régi nagy "ikonos" kedvencek, lehetőség.
Erre behozták az apróbetűs részt, mintha mindenki 18 éves volna és fél szemmel is látná a dolgokat. Most, hogy szembesültem azzal, hogy egy nyamvadt jobba balra húzogatással kell felvennem a hívást, még a classic opció is eltűnt, nem beszélve arról, hogy én nagy betűmérettel használom a telefont amit a f@szkalap fejlesztő sosem fog kitesztelni, hogy ilyenkor szétesik minden is. A felirat nem fér bele a widget-button akármi shape-be vagy olvashatatlan katyvasz szar lesz lemaradnak szövegek.
Az egész egy pistikés fejlesztésnek tűnik. Nagyon sz@r az irány.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest