Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Hujikolp
üzenetére
Irányt mutatja de azt nem hogy az adott sáv vége merre megy majd
Figyelem a táblákat de nagy forgalomba sokszor már késő, és ha egyáltalán nem ismerős arra az ember és van még egyéb hátráltató tényező is, eső, sötét,(potyogó gyerekek) igen is jó lenen látni hogy a sávok közül melyik a jó
Régen tudták ezt a navigációk
Kérdés még áll hogy kirakható e ilyen a felületre?Most is, aznap már megvolt 400km körül és jött ez a rész [link] (M0-ra óhajtottam feljutni)
Jöttem szépen a külsőbe mert láttam a felfestést (utcakép [link] ) hogy mindkét sáv megy egyenesen, na de mire megláttam a táblát(utcakép [link] ) hogy az a sáv már csak jobbra már késő volt, mert délutáni csúcs volt, így abban a sorban már kocsisor állt
Így azt tettem hogy kb 3kocsival a lámpa előtt megálltam és kiraktam balra az indexet, és volt egy normális sofőr aki zöldre váltásnál beengedett. (Mondjuk szerencsém is volt mert jobbra lámpa is ugyan akkor váltott mint egyenesen így nem tartottam fel a kanyarodókat)
De a navi nem szolt hogy váltsak sávot, mert megszűnik egyenesen menni, mikkor tudta hogy ott még egyenesen kel menni nekem -
bul07
nagyúr
Kérdés
Valahogy ki lehet rakatni útsáv jelzést egy tábla formájában. Arra gondolok hogy melyik sávba kell haladni. Sávasszisztens.Többször futottam már olyanba bele hogy egyenesen csak ép az a sáv ami addig egyenesen ment következő lámpánál csak jobbra megy és a navigáció nem szól hogy tartson balra vagy hogy váltson sávot.
Mint itt is (utcakép [link] ) Mondja hogy hajtson ki aztán már nem szól hogy váltson sávot mert az lekanyarodik, holott tudja hogy egyenesen van tervezve az út.Erre gondolok amit a navigációk már 2010 környékén tudtak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest