- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Hujikolp
üzenetére
Irányt mutatja de azt nem hogy az adott sáv vége merre megy majd
Figyelem a táblákat de nagy forgalomba sokszor már késő, és ha egyáltalán nem ismerős arra az ember és van még egyéb hátráltató tényező is, eső, sötét,(potyogó gyerekek) igen is jó lenen látni hogy a sávok közül melyik a jó
Régen tudták ezt a navigációk
Kérdés még áll hogy kirakható e ilyen a felületre?Most is, aznap már megvolt 400km körül és jött ez a rész [link] (M0-ra óhajtottam feljutni)
Jöttem szépen a külsőbe mert láttam a felfestést (utcakép [link] ) hogy mindkét sáv megy egyenesen, na de mire megláttam a táblát(utcakép [link] ) hogy az a sáv már csak jobbra már késő volt, mert délutáni csúcs volt, így abban a sorban már kocsisor állt
Így azt tettem hogy kb 3kocsival a lámpa előtt megálltam és kiraktam balra az indexet, és volt egy normális sofőr aki zöldre váltásnál beengedett. (Mondjuk szerencsém is volt mert jobbra lámpa is ugyan akkor váltott mint egyenesen így nem tartottam fel a kanyarodókat)
De a navi nem szolt hogy váltsak sávot, mert megszűnik egyenesen menni, mikkor tudta hogy ott még egyenesen kel menni nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest