Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
2 féle progi van, ami hivatalos google cucc, és felhőkezelésre van. Az egyik backup, a másik sync... Nagy eséllyel te az utóbbit használod, mikor az előbbit kéne. Lehet, hogy van az aktuálisban is olyan funkció amivel a "ha itt van ott is legyen" igényt ki lehet iktatni, nem tudom. Ha a másik progival sem megy, akkor marad a harmadikfeles progi...
VAAGY ha az előbbi alaján rosszul értettem,
akkor viszont nekem nincs infóm róla, hogy melyik google progi tudná azt neked megfelelően használni (kvázi NAS, csak éépen cloud...) Viszont az elmúlt két hónapban jött nekem válasz hasonló kérdésemre, ahogy olvastam talán ez a progi tudja azt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs