Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
2 féle progi van, ami hivatalos google cucc, és felhőkezelésre van. Az egyik backup, a másik sync... Nagy eséllyel te az utóbbit használod, mikor az előbbit kéne. Lehet, hogy van az aktuálisban is olyan funkció amivel a "ha itt van ott is legyen" igényt ki lehet iktatni, nem tudom. Ha a másik progival sem megy, akkor marad a harmadikfeles progi...
VAAGY ha az előbbi alaján rosszul értettem,
akkor viszont nekem nincs infóm róla, hogy melyik google progi tudná azt neked megfelelően használni (kvázi NAS, csak éépen cloud...) Viszont az elmúlt két hónapban jött nekem válasz hasonló kérdésemre, ahogy olvastam talán ez a progi tudja azt..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest