Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja feltöltöttem minden cuccomat különböző drive-fiókokba és most vettem észre, hogy nincsen meg egy csomó minden. Nem is értem. Az egész mappastruktúra megvan, de ha belelépek, akkor 0 vagy kevesebb fájl, mint ami a gépen van. A fiók nem telt emg minden esetben kiírta, hogy a feltöltés sikeres, zöld pipa és pl 1000/1000 fájl.

Történt már ilyen veletek?
Illetve van valami használható program, ami megmutatja, hogy a különbséget a forrás cél közt? Ezek után nem bízom már túlságosan a gyári programjukban
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Licencek + laptopok + dokkolók
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest