- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Üdv!
Telepítem éppen az új MS Flight Simulatort. 100+ Gb, jó sokáig fog tartani, nem is ez a bajom... az idióta telepítőjében van egy link, és mivel közben játszom mást, minden egyes A gomb nyomásakor a kontrolleren megnyitja ezt a linket a chrome-ban. Mindegy, hogy tálcán, háttérben, akárhol van az installer (én még ilyent nem láttam, csak MS termék képes ilyen hülyeségekre.
). Márpedig egy ugrálós platformerben nem egy alkalommal kell az A gombot használni így a következő alt+tabnál azt veszem észre, hogy többszáz lapon meg van nyitva az oldal a böngészőben.
Nincs valami bővítmény ami nem engedi megnyitni az adott címet? Próbáltam pár site blocker extensiont, de azok a lapot ugyanúgy megnyitják, csak az van rajtuk, hogy site blocked. Olyan kéne ami meg sem nyitja az adott címet.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Márpedig egy ugrálós platformerben nem egy alkalommal kell az A gombot használni így a következő alt+tabnál azt veszem észre, hogy többszáz lapon meg van nyitva az oldal a böngészőben.