Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Illetve már fél órája keresgéltem, találtam egy add rows/columns bővítményt
Tehát hozzáadni tudok... Viszont a felesleges sorokat alul hogyan tudom törölni? Nem kell 1000 db.. köszi 
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
B@ldrick
üzenetére
KÖszönöm a tippeket! A google dokumentum, táblázat lesz a jó, és azon belül egy gantt-típusút fogok csinálni.

Kellene nekem 366 oszlop és kb. 30 sor, így be lehet pirosozni azokat a napokat, amikor valaki távol van. Csak azt nem tudom, hogyan lehet beállítani ,hogy hány sor és hány oszlop legyen? Alapból 1000 sor van, azt látom, hogy alul hozzá lehet adni, de kitörölni egyszerre több sort nem enged... Illetve beállítani sem tudom, hogy 360 oszlopot szúrjon be
Van erre valami módszer?köszi a segítséget!
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném: orvosok vagyunk és kéne egy online szerkeszthető, jól atlathato beosztás, ki mikor milyen képzésre, gyakorlatra megy (általában néhány hetesek).
Ezt valahogy úgy képzelném el, hogy egymás alatt vannak a nevek, legalul pedig egy idosav, és így fentebb be lehet jelölni, ki mikor van távol. Így ránézésre lehet látni, áprilisban hány ember van gyakorlaton és milyen atfedessel. Milyen ehhez hasonló programot, megoldást tudnátok javasolni? Sima google dokumentum, táblázat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest