Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
b76beci
csendes tag
Kedves fórumtársak van egy kis problémám a chrómban valami miatt megváltozott a nézet régen ha kerestem mondjuk képet akkor a következő képpen jelent meg.

Most pedig a következő képpen jelenik meg.
Nem tudom mit nyomhattam el de sajnos bármelyik böngészőt nyitom meg mindenhol így jelenik meg. A segítségeteket köszönöm.
-
Bluegene
addikt
Picit csiszolgatják még, nő a támogatottsága, idővel valószínűleg áttérek rá..ez egy átlagfelhasználó számára tökéletesen használható böngésző, felesleges várni
mi az hogy egérparancsok? jobb click bal click? jah biztos valami tutkó egered van
állítható színprofilok: miért az explorerbe vagy a FF-ba lehet állítani a színét?
igaz a videólejátszás terén nálam nincs a toppon(nincs hang, és megáll a film elején)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest