Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske
üzenetére
Oké, persze én is értem amit mondasz/mondotok, de mint tapasztalható is, ha bárhol vmi komolyabb gikszer adódna, legyen az Chrome beta vagy bármi más beta, 1-2 napon belül szinte kivétel nélkül mindig javítják (sőt, van hogy pár óra elteltével). Akkor azért mégiscsak jobban járok ha jobbat/többet tudót használok és max nélkülözöm néhány órát/1-2 napot mint több hetet/hónapot.. Ez az Én véleményem.. Na béka veletek, megyek aludni (és a Chrome 19betáról álmodok
)"Na stabilon ez sokkal ritkábban fordul elő." - Hát persze, hisz sokkal ritkábban is jön.

(Én a betákat úgy fogom fel, hogy azok mindig vmi javítások vagy többletet adók a stabilhoz képest. Mint egy pc-s játéknál: kijön a játék, ami ugye "stabil", persze tele van hibákkal. Jön hozzá egy patch mittomén, v1.002 verziószámmal, majd 2 nap múlva jön egy v1.008 verzával: akkor ezeket sem teszed fel, csak majd ha jön egy kerek szám? Vagy a win-hez az updatek... mindig javítanak vmit, de mindig derülnek is ki hibák... vagy újabbak, vagy a javítás következtében... vagy a driverek... na én kb. így fogom fel a beták létezését is.
És elég sok tapasztalat mondatja ezeket velem...)És ugye semmi nem erőszak, mindenki használ amit akar... csak számomra furcsa ez, főleg ha még panaszkodnak is közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
És elég sok tapasztalat mondatja ezeket velem...)