Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Az Edge 30-50 perccel bírta jobban akkuról, mint az FF és társai.
Egyszerre lökték ki félkészen a win10-zel, ez lett a veszte. Majd jött hónapokig az ígérgetés, a népszerű addonok elérhetők lesznek rá. Normális fordító máig sincs...
Pedig a sebességgel se volt gondja, nálam a leggyorsabb volt. De az ismert hibáit már 1 éve se javították, béke poraira...A FF olyan v63 környékén kezdett az uninstall felé támolyogni, nem úgy működött már ahogy korábban. Elvoltam v61 portable, de állandóan a frissítés miatt nyavalygott. Az ESR jó lenne, de most tartanak annál a verziónál, ahol a kilépés után nekifekszik az ssd-nek (indokolatlan magas CPU terhelés). Így kezdtem Chrome-karrierbe.
(Pedig az opera-t anno bő 10 évig használtam.) -
junior11
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Itt nem az akksiidőről volt szó, abban tényleg kicsit jobb az Edge, csupán kíváncsi voltam, mi a helyzet a ram használattal, mert észrevettem, hogy pl. a FF is többet kér tőle (régebben volt panasz ilyen téren a Chrome-ra), vmint még mindig vmivel lassabb is. Amúgy mindhárom bőven használható, tény, hogy vannak hibák, hiányosságok, kinek melyik jön be, nekem egyikkel sincs komolyabb gondom. Opera, Vivaldi nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest