Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Az Edge 30-50 perccel bírta jobban akkuról, mint az FF és társai.
Egyszerre lökték ki félkészen a win10-zel, ez lett a veszte. Majd jött hónapokig az ígérgetés, a népszerű addonok elérhetők lesznek rá. Normális fordító máig sincs...
Pedig a sebességgel se volt gondja, nálam a leggyorsabb volt. De az ismert hibáit már 1 éve se javították, béke poraira...A FF olyan v63 környékén kezdett az uninstall felé támolyogni, nem úgy működött már ahogy korábban. Elvoltam v61 portable, de állandóan a frissítés miatt nyavalygott. Az ESR jó lenne, de most tartanak annál a verziónál, ahol a kilépés után nekifekszik az ssd-nek (indokolatlan magas CPU terhelés). Így kezdtem Chrome-karrierbe.
(Pedig az opera-t anno bő 10 évig használtam.) -
junior11
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Itt nem az akksiidőről volt szó, abban tényleg kicsit jobb az Edge, csupán kíváncsi voltam, mi a helyzet a ram használattal, mert észrevettem, hogy pl. a FF is többet kér tőle (régebben volt panasz ilyen téren a Chrome-ra), vmint még mindig vmivel lassabb is. Amúgy mindhárom bőven használható, tény, hogy vannak hibák, hiányosságok, kinek melyik jön be, nekem egyikkel sincs komolyabb gondom. Opera, Vivaldi nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest