Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Én bétát használok és nem omlik össze.
Flashblock meg elintézi az izgő mozgó reklámok 90%-át bőven .
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
én a béta óta használom, kb 3x fagyott le(főleg pdf nézegetéstől) de ujraindulás után visszatöltött mindent.
-
randras
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Rendkívül gyors, a top site és a könyvjelzőkezelő meg csudijó!
A lényegesebb dolgokat tekintve nekem fél év alatt 1x sem fagyott le, viszont ami tutira hiba, és ha jól nézem, még mindig benne van, az az, hogy ha több jelszót tárolsz egy oldalhoz, akkor képes teljesen összekavarni azokat - nem tudom miért. Volt 1 giga fölött a memória használatom safarival, de a már betöltött tabok/oldalak akkor is pörögtek, míg ezt chrome és mozilla alatt nem lehet elmondani...Más: van arra lehetőség Chrome alatt, hogy a futó letöltések teljes elérési útját kiírja, és ne rövidítse le ...-al?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Nem tom, hogy nálad miért omlik össze, nálam sincs semmi gond.. Ennél nem nagyon lehetne stabilabb. Egyedül a Shockwave-el vannak néha gondok, dehát ez van. Mondjuk mostanában (4.1.x.x) azzal sincs gond, 4.0 még csinálgatta néha.
Viszont, az Aero Peek-et nem akarják már beletenni a beta-ba? Egyszerűen nem hiszem el..

-
cellpeti
nagyúr
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Nem tom,nekem gyors, nem omlik össze. A FlashBlockot használom. Mást nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényegesebb dolgokat tekintve nekem fél év alatt 1x sem fagyott le, viszont ami tutira hiba, és ha jól nézem, még mindig benne van, az az, hogy ha több jelszót tárolsz egy oldalhoz, akkor képes teljesen összekavarni azokat - nem tudom miért. Volt 1 giga fölött a memória használatom safarival, de a már betöltött tabok/oldalak akkor is pörögtek, míg ezt chrome és mozilla alatt nem lehet elmondani...