- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Rendkívül gyors, a top site és a könyvjelzőkezelő meg csudijó!
A lényegesebb dolgokat tekintve nekem fél év alatt 1x sem fagyott le, viszont ami tutira hiba, és ha jól nézem, még mindig benne van, az az, hogy ha több jelszót tárolsz egy oldalhoz, akkor képes teljesen összekavarni azokat - nem tudom miért. Volt 1 giga fölött a memória használatom safarival, de a már betöltött tabok/oldalak akkor is pörögtek, míg ezt chrome és mozilla alatt nem lehet elmondani...Más: van arra lehetőség Chrome alatt, hogy a futó letöltések teljes elérési útját kiírja, és ne rövidítse le ...-al?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényegesebb dolgokat tekintve nekem fél év alatt 1x sem fagyott le, viszont ami tutira hiba, és ha jól nézem, még mindig benne van, az az, hogy ha több jelszót tárolsz egy oldalhoz, akkor képes teljesen összekavarni azokat - nem tudom miért. Volt 1 giga fölött a memória használatom safarival, de a már betöltött tabok/oldalak akkor is pörögtek, míg ezt chrome és mozilla alatt nem lehet elmondani...