Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Rendkívül gyors, a top site és a könyvjelzőkezelő meg csudijó!
A lényegesebb dolgokat tekintve nekem fél év alatt 1x sem fagyott le, viszont ami tutira hiba, és ha jól nézem, még mindig benne van, az az, hogy ha több jelszót tárolsz egy oldalhoz, akkor képes teljesen összekavarni azokat - nem tudom miért. Volt 1 giga fölött a memória használatom safarival, de a már betöltött tabok/oldalak akkor is pörögtek, míg ezt chrome és mozilla alatt nem lehet elmondani...Más: van arra lehetőség Chrome alatt, hogy a futó letöltések teljes elérési útját kiírja, és ne rövidítse le ...-al?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lényegesebb dolgokat tekintve nekem fél év alatt 1x sem fagyott le, viszont ami tutira hiba, és ha jól nézem, még mindig benne van, az az, hogy ha több jelszót tárolsz egy oldalhoz, akkor képes teljesen összekavarni azokat - nem tudom miért. Volt 1 giga fölött a memória használatom safarival, de a már betöltött tabok/oldalak akkor is pörögtek, míg ezt chrome és mozilla alatt nem lehet elmondani...