Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kókuszdió
üzenetére
A fejlesztői változatot
Komolyan mondom, jobb, mint a mostani stabil. A görgetéssel semmi bajom. A könyvjelző mappám egy másodperces késéssel nyitja meg, de legalább nem fagy bele. Nyilak itt sincsenek a görgetősávon, nem mintha ez engem zavarna. Legalább szélességében illik a Win7 összes ablak megjelenítése gombhoz.Egyébként a frászt hozta rám az előbb. A Windows közölte, hogy egy program interakciót kíván végrehajtani, de a részleges kompatibilitás miatt ehhez engedélyre van szüksége. Átnéztem mit tudunk, és megadtam. Na ekkor fekete képernyő (itt megállt bennem az ütő) és pár másodperc múlva bejött egy világoskék háttér.
Ekkor ugrott be, hogy ez bizony a Chrome OS Light akart lenni, csak gondolom mivel nyolchoz van tervezve, ezért nem láttam belőle többet. Pár másodpercig nézegettem, majd kiléptem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- ASUS routerek
- EAFC 26
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Komolyan mondom, jobb, mint a mostani stabil. A görgetéssel semmi bajom. A könyvjelző mappám egy másodperces késéssel nyitja meg, de legalább nem fagy bele. Nyilak itt sincsenek a görgetősávon, nem mintha ez engem zavarna. Legalább szélességében illik a Win7 összes ablak megjelenítése gombhoz.