Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
SirKero
üzenetére
9?
A chrome://plugins/ oldalán? Akkor ott mások is voltak, azokat nem kell kikapcsolni. Flash pluginből szokott kettő lenni: a pepperflash nevű a Chrome sajátja, az Adobe Flash meg a "külső", ami a rendszerbe települ. Na nekem a pepper van kikapcsolva és a külsővel megy. Ha nálad csak 1 flash plugin van (pepper) és azzal nem jó, akkor próbáld meg, hogy letiltod, aztán letöltöd az Adobe oldaláról és telepíted, majd újraindítod a böngészőt (esetleg a gépet is).szerk: bár ha IE alatt megy, akkor van elvileg Adobe flash telepítve nálad.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A chrome://plugins/ oldalán? Akkor ott mások is voltak, azokat nem kell kikapcsolni. Flash pluginből szokott kettő lenni: a pepperflash nevű a Chrome sajátja, az Adobe Flash meg a "külső", ami a rendszerbe települ. Na nekem a pepper van kikapcsolva és a külsővel megy. Ha nálad csak 1 flash plugin van (pepper) és azzal nem jó, akkor próbáld meg, hogy letiltod, aztán letöltöd az Adobe oldaláról és telepíted, majd újraindítod a böngészőt (esetleg a gépet is).