Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Sokkal jobb, hogy kiherélt, nincs teletömve minden szarral. Így mindenki olyanra lövi be magának, amilyenre akarja. Még így "belassítva" sincs szerintem gyorsabb böngésző. Nyilván az elterjedtebb böngészőkről van szó, nem próbáltam ki a 128 féle browser modot/forkot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nyilván vannak, amikben mások jobbak (pl. Opera nálam jobban bírja a szar flash videókat), van amiben ez, ezért írtam, hogy összességében. Számomra mind userként, mint hobbikóderként a legjobb a "nagyok" közül. Windowsos Faszarit nem próbáltam mostanában, csak régebben, de az egy trágya volt, Macen biztos jó, de szerintem már ott is sokan áttértek Chrome-ra, kivéve a fanatikusokat (Handras és a hasonlók)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)