Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
karburátor
tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Így van. Bár offline-nak cinkes, mert egy majdnem 1 megás file. Szóval tölt rendesen a telepítéshez. Nem tudtam, hogy ha így rakom fel, akkor a PF mappába települ. Tegnap váltottam IE9-ről, hát így sikerült.
Ha már írok..... Nem ismertek olyan bővítményt, amivel egérmozdulatokhoz lehet rendelni parancsokat? Konkrétan olyan kellene, amiben egyedileg testre lehet szabni a parancsokat. Csak egy ilyet találtam, Pig Toolbox, de azért az egy funkcióért lesz egy átláthatatlan bővítménykavalkád. Egy egérmozdulathoz szeretném hozzárendelni a Ctrl+F parancsot. De csak ezzel a Pig-gel tudtam megcsinálni. Szóval ha valaki ismer más " Mouse Gestures" bővítményt, ami tudja ezt, az írjon már.Köszi, Roland.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest