Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
problémám lenne a chrome-al. Eredetileg a 17es volt fent, végleges változat, majd felraktam a 19beta-t próba gyanánt, és mikor visszaraktam a 17est, mindig hibaüzenettel indult. Az volt a lényege, hogy a profilom a chrome újabb verziójából származik, ezért frissítsem a böngészőt, stb. Futott normálisan, csak hibaüzenettel indult. Felraktam a 18as verziót, ezzel nem hibaüzenettel indul, de ugye ez is beta verzió, és beta verziók végelegesekre sosem frissülnek, csak újabb beta verzióra (én legalábbis ezt tapasztaltam).
Ez a 18as beta pedig néha be tud chrashelni, valamint ma nézni akartam videot az mtv hu oldaláról, és chrome-ban nem indult el a video, firefoxban viszont igen. Valamint másik gépen szint úgy chrome17 alatt futott a video (régen is chrome alatt néztem ezeket a sorozatokat, flash alapú a video mert iPad-emen nem fut, és ugye, a chrome-ban van flash tehát mennie kellene, de az adobe flash player 11 is fent van a gépemen).
Szeretném visszarakni a végleges 17es verziót, és mellőzni a beta kiadásokat, mert van velük gondom. Hogyan tudnám ezt megtenni, hogy ne hibaüzenettel induljon a 17es?
Köszönöm,
D@niel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest