- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
Kunsztler
üzenetére
Miért sajnos?
Hadd nyerjenek ügyesek voltak kész. Nem egy vallás ez, ahogy sokan gondolják, hogy csakis az lehet a legjobb amit mi használunk . Persze tisztelet azoknak akik csak valami újat szeretnének mutatni, valami jobbat és nem téríteni. Ha neked még mindig a Chrome a jó, akkor jöhet 10 ezer ilyen cikk. A saját teszeden úgyis a chrome nyer. Én váltanék Firefoxra, ha a finom görgetés nem akadozna mint a ...-r. Mert rohadt kompatibilis minden sufni oldallal. Opera? Hmm az volt életem első böngészője, minden apróságát ismerem, de egyszerűen nem jó ide a magyar internetre. Egy zárt közösségben ahol ennek kultúrája van ott biztos kevesebb vele a baj, de itthon alig tudom valamire használni, mindig találok valami idegesítő bugját.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hadd nyerjenek ügyesek voltak kész. Nem egy vallás ez, ahogy sokan gondolják, hogy csakis az lehet a legjobb amit mi használunk . Persze tisztelet azoknak akik csak valami újat szeretnének mutatni, valami jobbat és nem téríteni. Ha neked még mindig a Chrome a jó, akkor jöhet 10 ezer ilyen cikk. A saját teszeden úgyis a chrome nyer. Én váltanék Firefoxra, ha a finom görgetés nem akadozna mint a ...-r. Mert rohadt kompatibilis minden sufni oldallal. Opera? Hmm az volt életem első böngészője, minden apróságát ismerem, de egyszerűen nem jó ide a magyar internetre. Egy zárt közösségben ahol ennek kultúrája van ott biztos kevesebb vele a baj, de itthon alig tudom valamire használni, mindig találok valami idegesítő bugját.