- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egyetértek, én sem értem mi a halasztásnak az oka. Az említett bugkezelő oldalon csak pár más funkció előzi meg ezt a kívánságlistán, ráadásul ott is sokan írják, hogy csak ezért nem váltanak Chrome-ra és erre jön a válasz, hogy kb 6-12 hónap múlva beletesszük...

Am engem sem zavar különösebben, mert én FF-ben is mindig letöltöttem a fájlokat, kivéve a torrenteket."Ennek a levét mondjuk csak a fejlesztők isszák, felhasználói szemszögből ez nem okoz zavaró problémákat"
Sztem elég sokaknak okoz problémát, pl.: ntomka kiegészítő hiánya. És azért az látható, hogy egy-egy kieg többre képes, mint akár egy reklámkampány, mert míg az utóbbi csak kipróbáltatja a felhasználóval a böngészőt, addig az ntomka-féle kieg hozzáláncolja, még akkor is, ha nem tetszik neki a böngésző annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Automata kávégépek
- E-book olvasók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest