- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Böngészés során esik szét. A lementés csak egyfajta teszt volt, pont azt szerettem volna leszűrni belőle, hogy a két (három) böngésző mennyiben értelmezi másképp az adott honlapot.
Én nem értek hozzá, de ha valaki véletlenül igen, az ebből ki tud bogozni valamit.
Annyi pl biztos kiderült a történetből, hogy az én feltelepített böngészőm sem hibás, szóval meg tudja jeleníteni rendesen a weblapot, ha minden elem rendelkezésére áll (vagyis az IE vagy a portable által lementett verzióval próbálkozom), de mivel a netről nem jeleníti meg rendesen, arra következtetnék, hogy a neten keresztül egyes elemeket nem lát, vagy valamiért nem jól értelmez. Ebből már talán ki lehet indulni, hogy merre keressem a hibát.
szerk:Most, hogy ezt leírtam meg is van a hiba. A tűzfalam kavar be, ha azt kikapcsolom, akkor remekül megy a honlap. Nah akkor át is költözöm a comodo topicba. Viszont nagyon érdekes, hogy ha IE vagy portablen keresztül nézem a honlapot, akkor a tűzfal engedi, lehet, hogy megadtam valami egyedi szabályt chromera, ami bezavar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bioshock 2 Special Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest