Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Használj Notepadet a hsz. megírására, aztán copy-paste, én inkább már ezt vetem be, ha tudom, hogy hosszú hsz.-t írok, volt már nekem is alkalmam megtapasztalni azt a csodálatos érzést, hogy milyen egy kisregény hosszúságú hsz.-t elveszteni egy pillanat alatt.
Nem jó érzés. 
Operában lehet jegyzetelni is, meg ott van kiegészítő is a formadatok elmentésére, ha crash vagy frissítés történne, biztos Chrome-ra is implementáltak ilyesmit.(#4861) ntomka: ha az ember nem kapkod, akkor is mellényúlhat, és az ilyen következményekkel járhat.
Milyen csodás is lenne, ha Prohardvernél megoldanák azt is, mint Gmailnél, hogy el nem mentett levélnél vagy szerver felé történő függőben lévő kérés esetén oldalelhagyás előtt figyelmeztet, hogy biztosan azt akarod-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- PlayStation 5
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem jó érzés. 
Milyen csodás is lenne, ha Prohardvernél megoldanák azt is, mint Gmailnél, hogy el nem mentett levélnél vagy szerver felé történő függőben lévő kérés esetén oldalelhagyás előtt figyelmeztet, hogy biztosan azt akarod-e.