Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Steelmanus, hozzád meg ki szólt?
Ki sértett meg?
Én biztos, hogy nem, még csak nem is a Te hsz.-edre reagáltam... vegyél már kicsit vissza...
Ha már ennyi ideje fórumozol, akkor megnézhetnéd, hogy valaki kinek reagál (tudod, ott van a "...válasza XYZ (#...) üzenetére"... Itt rajtad kívül eddig senki nem személyeskedett, Jim-Y poénkodott azon, hogy múltkor volt egy kérésem, hogy ne csak verziószámokat írjunk már, ezen ironizált kicsit, egyáltalán nem is volt sértő, én is poénra vettem, és NEKI reagáltam. Erre Te jössz a rólam alkotott véleményeddel...
Ha valami problémád van (bár fogalmam sincs, mitől lehetsz rám megsértődve, ha valaki visszaolvas, sztem nem igazán érti
), talán privátban írd le, és ne itt fogalmazz már meg általánosító, nyilvánvalóan személyes sértődöttségből (?) eredő véleményeket (érdekes
), pl. hogy miről nem vagyok híres, stb... senki nem kíváncsi itt az ilyen jellegű véleménynyilvánításaidra. Ne a fórumon éld ki magad. Olyanon megsértődsz, ami nem is neked szól, és semmi sértő nem volt benne (rajtad kívül más nem sértődött meg)?
Kemény.
Ezzel zárjuk is le ezt a vitát, vagy írj rám személyesen, ha folytatni szeretnéd. Ha már nyilvánosan kezdted, gondoltam nyilvánosan is reagálok. De ezzel itt fejezzük is be az OFF-olást, mások nyilván nem ezért olvassák a topicot. Én szóltam. Most már (!) hozzád. És egyben kérlek is, hogy ne itt vitázzunk. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple Watch Series 9 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ki sértett meg?
Én biztos, hogy nem, még csak nem is a Te hsz.-edre reagáltam... vegyél már kicsit vissza...
Ha már ennyi ideje fórumozol, akkor megnézhetnéd, hogy valaki kinek reagál (tudod, ott van a "...válasza XYZ (#...) üzenetére"... Itt rajtad kívül eddig senki nem személyeskedett, Jim-Y poénkodott azon, hogy múltkor volt egy kérésem, hogy ne csak verziószámokat írjunk már, ezen ironizált kicsit, egyáltalán nem is volt sértő, én is poénra vettem, és NEKI reagáltam. Erre Te jössz a rólam alkotott véleményeddel...
), talán privátban írd le, és ne itt fogalmazz már meg általánosító, nyilvánvalóan személyes sértődöttségből (?) eredő véleményeket (érdekes
), pl. hogy miről nem vagyok híres, stb... senki nem kíváncsi itt az ilyen jellegű véleménynyilvánításaidra. Ne a fórumon éld ki magad. Olyanon megsértődsz, ami nem is neked szól, és semmi sértő nem volt benne (rajtad kívül más nem sértődött meg)?