Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Délután elkezdett akadni a Chrome Windows 10 alatt. A Youtube videókat szakaszosan játsza le, de ha a Gmail chatablakába gépelve (nyomva tartom valamelyik karaktert), azt is akadozva írja be, azaz bedarál vagy 10 betűt, utána megakad, majd kis szünet után folytatja, aztán megint megakad, stb. Címsorban ezt nem csinálja, de az oldalak betöltése is akadozva történik, a töltésjelző ikon ugyanígy, szakaszosan forog körbe. Nem valami zökkenőmentes így a böngészés.
Töröltem már a cachet, de magát a Chrome-ot is, kétszer. Utoljára Revo Uninstallerrel is. Kikapcsoltam a hardveres gyorsítást is, stb.
Parancssoros cache törléssel is próbálkoztam ("ipconfig /flushdns", ill. "netsh winsock reset"). Ezt követően az első videó lejátszása, illetve minden más is hibátlan volt, de utána ismét akadni kezdett. Ezt is kétszer eljátszottam, mindkét esetben ugyanez történt.A legfrissebb változatot használom.
Volt már Chrome problémám, akkor a Kaspersky volt a ludas, de jelenleg Avira van fenn.Edgben böngészéskor egyáltalán nem tapasztalok hasonló problémát.
Ötlet?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen monitort vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest