Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekgangezez
csendes újonc
Sziasztok
Google Chrome-mal lenne olyan problémám, hogy ha megnyitom, bejön a kezdőoldal, viszont más oldalakat nem képes megnyitni, tölt egy percig kb de aztán olyan, mintha nem lenne kapcsolat. Edge-el tökéletesen müködik az oldal. Olvasgattam utána külföldi oldalakon, néztem róla videót, visszaállítottam eredetire, uninstalláltam, kikapcsoltam a hardveres gyorsitást, helyi hálózat beállitásoknál is kivettem a proxybeállitást, bővitmények nem is voltak, és inkognitó módban is ugyan ez a helyzet. Gondoltam megkérdezem itt, hátha valakinek van/volt hasonló problémája. Még egyedül arra tudok gondolni, hogy valami más program zavarná, és emiatt meghülyül, ill. majd megpróbálom a profilt is resetelni.
Ha valaki találkozott ezzel, és tud rá valami megoldást, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest