- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Ma kénytelen voltam új telefont venni mer' a réginek időszakosan bekrepál a mikrofonja és hát az gáz ha éppen elrappelek egy ótestamentumot és utána a drága hallgató a vonal másik végén betol egy "itt vagy?"-ot. Háromszor kaptam agyfaszt egy perc alatt tőle.
Szóval berongyoltam menten egy pannon szaküzletbe aztán vettem egy újat.Rühellek ilyen helyekre menni. Kurvára az az érzésem van, hogy átbasznak (mert valóban átbasznak) de nem tehetek ellene semmit, le kell nyelnem a békát. Szóval nagyon fos helyzet. Főleg mivel most még írnom is kellett hűségnyilatkozatot.
Ja és ugye van Családi Csomag is (havi 900HUF-ér' ingyé' hívok egy számot) és erre betol nekem egy ilyet az ügyintéző kistáska, hogy "Látom a csajoddal van Családi Csomagod." Egyből mondtam neki, hogy "Visszautasítom ezt a vulgáris szóhasználatot." A kis nyomoronc persze kapcsolt. Valójában le kellett volna neki baszni egy maflást és közölni vele, hogy akkor ez most egy panaszkönyv lesz és nem őriztünk együtt libát. Az agyam eldobom...
Aktív témák
- Autós topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest