Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Ma kénytelen voltam új telefont venni mer' a réginek időszakosan bekrepál a mikrofonja és hát az gáz ha éppen elrappelek egy ótestamentumot és utána a drága hallgató a vonal másik végén betol egy "itt vagy?"-ot. Háromszor kaptam agyfaszt egy perc alatt tőle.
Szóval berongyoltam menten egy pannon szaküzletbe aztán vettem egy újat.Rühellek ilyen helyekre menni. Kurvára az az érzésem van, hogy átbasznak (mert valóban átbasznak) de nem tehetek ellene semmit, le kell nyelnem a békát. Szóval nagyon fos helyzet. Főleg mivel most még írnom is kellett hűségnyilatkozatot.
Ja és ugye van Családi Csomag is (havi 900HUF-ér' ingyé' hívok egy számot) és erre betol nekem egy ilyet az ügyintéző kistáska, hogy "Látom a csajoddal van Családi Csomagod." Egyből mondtam neki, hogy "Visszautasítom ezt a vulgáris szóhasználatot." A kis nyomoronc persze kapcsolt. Valójában le kellett volna neki baszni egy maflást és közölni vele, hogy akkor ez most egy panaszkönyv lesz és nem őriztünk együtt libát. Az agyam eldobom...
Aktív témák
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest