Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Tudományos bizonyítékaim vannak arra, hogy én valóban az intellektuális társadalmi szférába tartozok. Hétköznapi nyelven fogalmazva azon kevesek közé tartozom, akik nyugodt szívvel mondhatják magukat normálisnak, sőt, akár még okosnak is. Hogy mi erre a bizonyíték?
A fizika törvényei szerint az ellentétes tulajdonságok vonzzák egymást, így pl. a kétféle mágneses erő, a negatív és pozitív töltések, stb... Én pedig vonzom a csökkent szellemi képességű embereket, tehát a hülyéket. Amennyiben a hülyéket tekintjük a negatív (-) töltésnek, jómagamat pedig a pozitívnak (+), egyértelműen kimondhatjuk, hogy akkor én csakis az átlagosnál magasabb intelligenciával rendelkezhetek.
A fizikai szabályok szerint ráadásul minél nagyobb a különbség, annál nagyobb a vonzás. Ezért van tehát az, hogy én már-már elementáris erővel tudom vonzani az idiótákat. Ezért ülnek mellém a vonaton, a metrón, ezért van az hogy általában a társaságok többségéből a hülyébbek találnak meg nagyon hamar.
Az áltudományosságot félretéve azt is tudom, hogy mi motiválja a hülye embereket arra, hogy egy okos személy társaságát keressék. Nem más, mint a lustaság!
Az átlagember lusta gondolkodni, lusta ahhoz, hogy problémák megoldásán törje magát. Éppen ezért igyekszik jó kapcsolatot ápolni nálánál magasabb beosztásban lévőkkel, jobb tanulókkal, gyorsabb észjárású és általában tájékozottabb emberekkel.
Ha jobban belegondolunk, teljesen logikus, hogy pl. nem töri magát valaki azon, hogy egy Microsoft Word problémára megkeresse a választ az internetes keresők segítségével (magyarul ráguglizzon) mint hogy felteszi a kérdést egy nálánál okosabb ismerősének!Tehát több szálon is bizonyítottam, hogy igen, én valóban IQ téren sokak felett állok, mivel mindig mindenki engem piszkál a kérdéseivel, mellém kerülnek a hülyék és csököttagyúak, stb...
Aki egyetért velem az toljon egy áment.
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest