Aktív témák

• D4rkm4n

őstag

Megvolt a tegnapi tüdőszűrés is és a mai fogorvos is. Utóbbi meglehetősen megviselte az idegeimet...

Tök nyugodt voltam mindaddig, amíg a fúró fel nem fröccsintette a szemüvegemre a véres-nyálas-vizes-fogas izét. Na akkor egy kicsit elsápadtam.

Szóval most van egy 13.000Ft-os fogtömésem, amire 1 év garanciát vállaltak. Nagyszerű nem? Főleg mivel egyik ismerősömnek 4500Ft-ért csinálták meg a fogtömését. Na mindegy. Jól lehúztak. Legközelebb nem megyek oda. Ennyi.

Ja és még vettem egy Labtech billetyűzetet is a notebook mellé, hogy kicsit kényelmesebb legyen az írás és hogy ne kelljen annyira közel hajolnom a notebookhoz. :)
    Szóval most csak úgy pörögnek a betűk és a sorok. ;)

A főnököm még mindig lóg a decemberi fizuval és ráadásul ma már a pofája is túl nagy volt. Amint utalta a fizetésemet (már ha hajlandó lesz ilyesmire) otthagyom az oldalt. Legalább lesz egy kis szabadidőm és még ki is pihenhetem majd magam hétvégente.

Jövőhétre is megvan már a program. Mehetek majd a tüdőszűrés eredményéért, valamint le kell vadásznom majd a tanárokat a hét elején, hogy elmondják hogy mikor is lesznek a 'C' tárgyak... Jobb lenne ha nem péntekre vagy csütörtök késő délutánra tennék be...

Vasárnap szétcsúszás lesz! ;)

Aktív témák