Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Elég rég nem írtam blogot, szóval most itt az idő hogy egy kicsit áradozzak az elmúlt hetek eseményeiről.
Először is fontos megemlítenem, hogy végre kicsit visszatértem a rendes kerékvágásba; azaz több mint 10 órát alszok naponta. Felemelő érzés.
Amint hazaértem, rögtön megdöntöttem az egyéni csúcsot, így az új rekordom 15 óra.Végre van valami amire büszke lehetek.
Az objektívemet is visszakaptam, így újra tudok dolgozni. Valószínűleg ezzel fog telni a szilveszterem is...
Tegnap pecázni voltam faterral az oroszlányi hőerőmű taván. Három benyomásom lett a helyről:
1. Kegyetlenül drága hely!
2. Kevés a vendéghorgászok által használható szabad terület.
3. Sok az akadó, a víz alatti kövezés.Tehát horgászati szempontból egy kupleráj a hely. Üzenem minden horgász olvasómnak, hogy kerüljék el a helyet.
Pár kép:
Mivel a tó vize a hőerőműből kerül ki, így sokkal melegebb mint a téli környezet, ezért folyamatosan gőzöl. Ez a gőz a szélnek köszönhetően elég érdekesen fagy rá a partot övező növényzetre. Íme egy kép erről is.
Aktív témák
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest